
 
 

 

Q9:  The school found my student eligible for Special Education under the eligibility 

category “Specific Learning Disability” with an “impairment in basic reading” (or an 

“impairment in reading fluency”), could my student have dyslexia? 

 

A:  Yes, under 5 CCR Section 3030(b)(10) dyslexia is specifically listed as an example of a 

specific learning disability.  Identification of a specific learning disability with a deficit in basic 

reading or reading fluency could very likely indicate that your student has dyslexia. 
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